fbpx

BestWater International-technologie: een globale behandeling met gecertificeerd resultaat

Het meest complete systeem

Kraanwater die door het BestWater International filtersysteem loopt keert terug naar zijn oorspronkelijke zuiverheid en sterkte. Ontdek de verschillende filtratie stappen.

Waterbehandeling in het voorfiltersysteem

Om te beginnen wordt het leidingwater in het voorfiltersysteem voorbehandeld. De sedimentenfilters zorgen voor de filtering van zwevende deeltjes en grote partikels.

Het derde voorfilter is de actieve koolfilter, bestaande uit kokoskool, zeolietmineraal, koraalzand en siliciumgranulaat. Daar worden de in het water opgeloste gassen, zoals bv. chloor, fluor, koolwaterstof- en ammoniakverbindingen eruit gefilterd.

In de volgende fase wordt de zuiveringsgraad nog verhoogt.

Het behandelde water komt in de moleculaire filter en wordt door het omgekeerde osmose van alle verontreinigingen bevrijd. Het proces gebruikt de natuurlijke osmose kracht van het water, maar keert het om: door de leidingdruk wordt het water door een fijn membraan (Filmtec TFC gepatenteerd door NASA) geperst, waarvan de poriën zo klein (1 / 10.000ste van een micron) zijn dat enkel de watermoleculen erdoor passen. Alle grotere moleculen (pesticiden, zware metalen, medicijnresten, hormonen, bacteriën, virussen, radioactiviteit, nanodeeltjes, …) worden tegengehouden en in de afvoer geleid.

Het gezuiverde water wordt vervolgens verzameld in de voorraadtank. Na de reiniging door omgekeerde osmose bevindt het water zich in een chemisch zuivere toestand, maar mist het nog steeds veel van het energiepotentieel.

Vitalisatie en dynamisatie

Daarom vloeit het vlak voor de afname door twee energetiseringsmodules. Eerst door de HE Module die bergkristal bevat. Zo wordt het water opgeladen met biofotonenergie, de frequenties van de aarde en het kleurenspectrum van het licht (2,5 tot 160 Hertz). Het water is nu gevitaliseerd, treedt in resonantie met het menselijk lichaam  en werkt harmoniserend. 

In de tweede nafilter, de Aqua-Lith Crystal Energy-module, stroomt het osmosewater rechtsdraaiend door 2 spiralen en wordt het door zeolietmineraal gestructureerd. In dit vulkaangesteente zit miljoenen jaren oud kristalwater opgeslagen. Haar waardevolle informatie wordt op het water overgedragen. Daarna stroomt het water door een laag micro-silicium-kristallen, opgeladen met biofotonen-energie (het enige systeem ter wereld). Hier krijgt het water de frequentie 10^13 Hertz (natuurlijke bioresonantie, die van onze cellen). 

Dit water is zwak gemineraliseerd met een droogrest van 26mg/L. 

Het meest krachtige systeem

Filtratie door omgekeerde osmose is de meest natuurlijke manier om water te zuiveren. Dit is een technologie die door de NASA in de ruimte wordt gebruikt. De kwaliteit en efficiëntie van omgekeerd osmose gefilterd water is afhankelijk van:

 • De kwaliteit van het membraan (poriegrootte): om alleen watermoleculen door te laten, is ht nodig dat de porien van de membraan maximum 1/10.000ste van een micron zijn. Dit is het membraan dat wordt gebruikt door BestWater International.
 • Door efficiëntie, hebben we het over de hoeveelheid water nodig om 1L water te filtreren. Er was een tijd dat 1L gefilterd water tot 9L water vereiste. Afhankelijk van het gekozen filtermodel, maar ook de beschikbare waterdruk, heeft de BestWater International-technologie dit verbruik verlaagd tot 0,2 L en maximaal 3,5 L per liter gefilterd water. Hoe hoger de waterdruk, hoe minder water nodig is voor filtratie. Er is altijd de mogelijkheid om een ​​pomp toe te voegen om de waterdruk van een kraan te verbeteren.

Een compact systeem met grootse werking

Het BestWater International-moleculair filter- en vitaliseringssysteem kan me dankij de compact inbouw bijna overal plaatsen. Thuis, op uw zaak, of in een praktijk, overal waar een gewone wateraansluiting voorhanden is, kan het systeem worden ingezet. Het meest voor de hand liggende is onder het aanrecht in de keuken, maar ook een wandmontage in de kelder of in een bergruimte laat zich probleemloos toe. Door de keuze van hoogwaardige componenten, grotendeels uit eigen productie, verzekert BestWater International dat in geen gevallen ongewenste stoffen in het water oplossen.”

Bereken uw besparingen met onze simulator

Filtraton de l'eau
 1. Sedimenten voorfilter
  2 microns
 2. Actieve koolfilter
  Uit kokoskool
 3. Sedimenten voorfilter
  5 microns
 4. Omgekeerde osmose
  La membrane filtre jusqu'au 1/10 000e de micron
 5. Voorraadtank
 6. Module HE en vortex
 7. AquaLith Crystal Energy Module