fbpx

Vitaal water voor u gezondheid

Gezond, energierijk water, zoals het uit een artesische bron komt, is niet vergelijkbaar met kraanwater. Dit verse en kostbare water stroomde vaak honderden meters diep en het kostte hem duizenden jaren om de oppervlakte van de aarde te bereiken. Met een trillingsfrequentie van 1013 Hertz heeft dit water dezelfde bioresonantie als de energie die door onze cellen wordt verzonden.

Deze energie activeert de cellen van ons lichaam en beschermt ze tegen de negatieve invloeden van onze omgeving. Dit water is het meest geschikt voor het reinigen van de cellen van ons lichaam.

BestWater-technologie transformeert stromend water in zeer actief, kristalhelder water van vergelijkbare kwaliteit als bronwater! Tijdens de 6 stappen van de behandeling, herwint het water zijn oorspronkelijke zuiverheid en sterkte.

BestWater transformeert kraanwater in zuiver, vitaal water dat identiek is aan natuurlijk bronwater.

Goed om te weten!

Eén van de belangrijkste functies van water is om ons lichaam te reinigen.

 “Een water is interessant voor wat het meeneemt van het lichaam en niet voor wat het hem brengt. “ 

Het is belangrijk om zuiver water te drinken, waarvan de de hoeveelheid mineralen minder dan 100 mg / l droogrest bevat en dit om de uitputting en vervuiling van onze nieren te voorkomen. We moeten mineralen opnemen door gezond en evenwichtige voeding te eten en niet door drinkwater dat zwaar beladen is met anorganische mineralen. 

Chemisch identiek water kan worden beschreven als levend water of dood water (of ongestructureerd water). Stagnerend water in een koperen of PVC-plastic buis kan eigenschappen hebben die verschillen van rivierwater dat steeds in beweging is. In de natuur bestaat water uit micro-clusters van 4 tot 6 moleculen omdat het niet onderhevig is aan externe druk. Dit wordt gestructureerd water genoemd (ook hexagonaal water genoemd), dat een veel groter hydratatiepotentieel heeft dan leidingwater of flessenwater.

Kationen mg/L Anionen mg/L
Calcium 1,322 Chloride 1,02
Magnesium 2,15 Nitraten 1,2
Natrium 2,09 Sulfaten 0,17
Kalium 0,8 Bicarbonaten 0,119

Silica: 0,03 mg/L – Fluoride 0,0 mg/L – rH2: 26 – pH: 6,8 – Weerstand (ohms x cm 20°) > 6000
Minéralisation totale (droogrest) à 180°: 26 mg/L

Bereken uw besparingen met onze simulator