fbpx

Goed voor je gezondheid, goed voor je portemonnee

Als u een verbruiker bent van waterflessen, zult u snel besparingen realiseren door de aankoop van een kwaliteitsfilter.

Flessenwater kost tussen 0,18 cent per liter en gaat op tot meer dan 1 € per liter. De voorgestelde flessenwaterkwaliteiten zijn zeer variabel en het gebruik van plastic voor transport is niet de meest ideale optie voor onze gezondheid. Glas is beter voor de gezondheid, maar het gewicht ervan wordt al snel een nadeel als je weet dat een persoon idealiter minstens 2L per dag water moet drinken, om nog maar te zwijgen over het water dat wordt gebruikt voor het koken. 

Gebruik onze onderstaande simulator om te zien hoeveel u bespaart door te investeren in een filter in plaats van waterflessen te kopen.

Het lijkt misschien ingewikkelder om zo’n investering financieel haalbaar te maken als je een kraanwaterverbruiker bent. Tenzij je gokt op investeren voor je gezondheid. Het drinken van voldoende kwaliteitswater houdt u in vorm en vermijdt u veel gezondheidsproblemen.

Als voor u de installatie van een waterfilter thuis momenteel niet mogelijk is, werken we aan de installatie van BestWater fonteinen in zoveel mogelijke winkels zodat u ‘zero waste’ water bij uw dichtstbijzijnde winkel kunt gaan ophalen.

Bereken uw besparingen

Door een BestWater-filter te gebruiken …

 • Totaal waterverbruik

  L
  Dat is L/jaar
 • Jaarlijks afval vermindering

  Kg plastic
  of Kg glas
 • Waterkosten van omgekeerde osmose

  Dat is /jaar of /dag
 • Totale besparingen

  Dat is /jaar of /dag

De berekening is gebaseerd op het installeren van onze BestWater Jungbrunnen 66 Ultimate model, inclusief onderhoudkosten en omgekeerde osmose waterkosten.
Colruyt-prijs 26/03/2019 – Spa reine, nat. mineraalwater (glas) 6 x 1L - 0,615€ / L
Leidingwater prijs: € 0,0049/L