fbpx

Vitaal water voor u gezondheid

Gezond, energierijk water, zoals het uit een artesische bron komt, is niet vergelijkbaar met kraanwater. Dit verse en kostbare water stroomde vaak honderden meters diep en het kostte hem duizenden jaren om de oppervlakte van de aarde te bereiken. Met een trillingsfrequentie van 10^13 Hertz heeft dit water dezelfde bioresonantie als de energie die door onze cellen wordt verzonden. Deze energie activeert de cellen van ons lichaam en beschermt ze tegen de negatieve invloeden van onze omgeving. Dit water is het meest geschikt voor het reinigen van de cellen van ons lichaam.

Een gebaar voor de planeet

Het dilemma tussen het kopen van kwaliteitsvolle waterflessen voor onze gezondheid en het drinken van kraanwater om de planeet te behouden, groeit. De bezorgdheid over plastics in de oceanen wordt steeds duidelijker. En de zero-waste lifestyle heeft meer en meer success.

De geschikte waterfilter

Ons assortiment waterfilters laat ons toe om u een product aan te bieden dat precies aan uw behoeften voldoet. Familie, ondernemer, restaurant, school, kinderdagverblijf of winkel, geniet ook van zuiver en vitaal water.