fbpx

Geniet van gefilterd, puur en kristalhelder water, direct aan je kraan

Heb je moeite met de gechloreerde smaak van je kraanwater? Ben je niet overtuigd van de kwaliteit van kraanwater voor je gezondheid? Ben je het beu om flessen water te kopen?

Meer en meer mensen willen een oplossing vinden om kwaliteitswater te drinken, die goed is voor hun gezondheid, zonder te vervuilen en redelijk voor hum portemonnee. De BestWater waterfilter is de oplossing die wordt voorgesteld door Elements of Life. De filter is erkend als de beste waterfilter voor uw gezondheid, de meest compacte en de meest complete van de markt.

 

Vitaal water voor u gezondheid

Gezond, energierijk water, zoals het uit een artesische bron komt, is niet vergelijkbaar met kraanwater. Dit verse en kostbare water stroomde vaak honderden meters diep en het kostte hem duizenden jaren om de oppervlakte van de aarde te bereiken. Met een trillingsfrequentie van 10^13 Hertz heeft dit water dezelfde bioresonantie als de energie die door onze cellen wordt verzonden. Deze energie activeert de cellen van ons lichaam en beschermt ze tegen de negatieve invloeden van onze omgeving. Dit water is het meest geschikt voor het reinigen van de cellen van ons lichaam.

De geschikte waterfilter

Ons assortiment waterfilters laat ons toe om u een product aan te bieden dat precies aan uw behoeften voldoet. Familie, ondernemer, restaurant, school, kinderdagverblijf of winkel, geniet ook van zuiver en vitaal water.