fbpx

Bedrijven

Horeca, kinderdagverblijf, school, bedrijf, voedselwinkel? Met BestWater waterfilters bespaart u geld en geeft u schoon water aan uw klanten, studenten en personeel.

HORECA

Sluit je aan bij de vele restaurants en bars die besloten hebben hun gasten puur en vitaal water aan te bieden om hun maaltijd te begeleiden.
Bereid uw gerechten en dranken bovendien met zuiver, zwak geremineraliseerd, vitaal en dynamisch water. Je zult ze visueel opnieuw ontdekken en ze een nog verfijndere smaak geven.

Kleuterschool, school, universiteit

Water is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. In kinderdagverblijven wordt vaak flessenwater aangeboden. Op scholen en universiteiten zijn het vaak kraanwaterfonteinen. Of het nu voor economische, ecologische of zelfs beter, om zuiver en vitaal water aan te bieden voor de goeie gezondheid van kinderen, BestWater is het krachtigste en meest complete filter op de markt. Geef nu aan onze jongeren een water dat ze lekker vinden en dat ze in genoeg hoeveelheden zullen drinken voor hun goeie groei. Het water gefilterd door BestWater wordt aanbevolen voor kinderen vanaf de geboorte!

Onderneming

Wilt u uw werknemers en klanten de onbeperkte mogelijkheid bieden om zuiver en vitaal water te drinken zonder u zorgen te maken over de bestelling van waterflessen, het hervullen van watertanken, de ecologische voetafdruk van het waterverbruik? Kies voor de BestWater waterfilter, die hen de geneugten van zuiver, zwak hermineraliseerd, vitaal en dynamisch water zal aanbieden.

Aannemer

U bent een architect, een ondernemer, een keukenfabrikant of actief op het gebied van sanitair en uw klant is op zoek naar de oplossing om het water te filtreren en te genieten van zuiver zwak geremineraliseerd, vitaal en dynamisch water? Het BestWater waterfilter is het meest compacte en efficiënte systeem om hun een.

Voedselwinkel

Bent u bewust van de ecologische impact van de waterflessen die u aan uw klanten voorstelt? Wenst u hen een goedkoper en beter alternatief voor hun gezondheid aan te bieden? Onze “ZeroWaste Water” fontain die de BestWater technologie gebruikt, is de oplossing om hen aan een democratische prijs en op een ecologische manier, zuiver, zwak geremineraliseerd, vitaal en dynamisch water aan te bieden

De geschikte waterfilter

Ons assortiment waterfilters laat ons toe om u een product aan te bieden dat precies aan uw behoeften voldoet. Familie, ondernemer, restaurant, school, kinderdagverblijf of winkel, geniet ook van zuiver en vitaal water.