fbpx

Conferentie: Water, het goedkoopste medicijn

In 2009 is Raphaël begonnen met het geven van voordachten over water in het algemeen en het unieke water uit de Jungbrunnen filtersystemen.

Steeds meer mensen twijfelen of flessenwater wel de juiste keuze is. En terecht! Flessenwater draagt nooit bij aan de vitaliteit van een levend wezen, of dit nu een mens, dier of plant is. Gewoon kraanwater dan maar? Ook hier eenzelfde teleurstellende boodschap.

Vanuit zijn eigen zoektocht naar gezondheid en creativiteit kwam Raphaël in 2008 op het spoor van de in Duitsland razend populaire Jungbrunnen filtersystemen.

In deze voordacht komen op heldere wijze alle aspecten van water aan de orde. Om daarna aandacht te besteden aan de Jungbrunnen filtersystemen en haar heilzame effecten. Kom luisteren en overtuig uzelf te kiezen voor een gepast systeem voor uw huishouden of zaak.

Organiseer thuis een conferentie met Elements of Life

Wilt u meer weten over water, over het belang van water voor onze gezondheid, over de samenstelling van water? Wilt u meer informatie over de filtersystemen die er op de markt bestaan en hun verschillen? Organiseer thuis een conferentie met Christine Moens, Al 15 jaar erkend waterdeskundige.