fbpx

Waarom kiezen voor een BestWater systeem?

Essentiële verschilpunten van BestWater systemen met andere waterfilters.

 1. Een heel compleet filtratiesysteem: Drie voorfilters + 1, 2 of meer membranen afhankelijk van het model voor de filtratie door omgekeerde osmose + 2 vortex + 2 na filters (voor her mineralisatie, vitalisering en dynamiseren van het water).
 2. Zeer efficiënte voorfilters die de duurzaamheid van de omgekeerde osmose membraan garanderen.
 3. Voorfilter met actieve kool van kokosschalen (veel hogere absorptiecapaciteit dan traditionele actieve kool – complete absorptie van fluor en ammoniak en werkt al onthardend) + zeoliet gesteente (o.a. neutraliseert schadelijke informatie van zware metalen).
 4. Filmtect TFC membraan (NASA patent) van hoge kwaliteit: langere levensduur dan de meeste membranen en hogere filtratie (0,000001 micron) dat alle ongewenste deeltjes behoud.
 5. Dertig jaar productgarantie op de meeste systemen, 5 jaar garantie op de membraan, 2 jaar garantie op kleppen en pompen.
 6. Modellen zonder directe stroming hebben geen elektriciteit nodig omdat ze zijn uitgerust met een pomp die werkt met de waterdruk en een zeer laag waterverbruik mogelijk maakt.
 7. Onderdelen uit gepatenteerde kunststof van de BASF die geen schadelijke stoffen afgeeft aan het water.
 8. Kraan uit edelstaal die geen zware metalen afgeeft.
 9. Gepatenteerde schroef- en perstechniek zodat er geen kleefstoffen zijn gebruikt voor het aan elkaar hechten van de onderdelen.
 10. Lekdetector die automatisch de watertoevoer onderbreekt in geval van lekkage.
 11. Productie en assemblage gebeurd 100% in Duitsland.
 12. Marktleider in Europa
 13. TUV-label (Duits kwaliteitslabel) op alle onderdelen.
 14. NSF-label (Amerikaans kwaliteitslabel) op alle onderdelen.
 15. DAS-verzekering: indien er zich schade voordoet vanwege een productiefout
 16. Goedkeuring van de Laboratorium Schlabitz: het BestWatersysteem is tot nu toe nog het enige drinkwatersysteem dat er niet alleen giftige stoffen uithaalt maar ook radioactieve zwevende deeltjes.