Particulieren

Heb je moeite met de gechloreerde smaak van je kraanwater? Ben je niet overtuigd van de kwaliteit van kraanwater voor je gezondheid? Ben je het beu om flessen water te kopen?

Bedrijven

Horeca, kinderdagverblijf, school, bedrijf, voedselwinkel? Met BestWater waterfilters bespaart u geld en geeft u schoon water aan uw klanten, studenten en personeel.

De geschikte waterfilter

Ons assortiment waterfilters laat ons toe om u een product aan te bieden dat precies aan uw behoeften voldoet. Familie, ondernemer, restaurant, school, kinderdagverblijf of winkel, geniet ook van zuiver en vitaal water.

« Sinds we BestWater hebben, is water drinken een echt plezier. Het reinigt het lichaam en het heeft een goddelijke smaak. Ik die niet al te veel het verschil tussen de verschillende waters smaakte, het is mij nu onmogelijk om kraanwater te drinken. »

Diane, Nil-Saint-Vincent
Sinds we BestWater hebben, is water drinken een echt plezier. Het reinigt het lichaam en het heeft een goddelijke smaak. Ik die niet al te veel het verschil tussen de verschillende waters smaakte, het is mij nu onmogelijk om kraanwater te drinken.

« Dit is de BESTE investering sinds jaren. Ik raad het iedereen aan. Je drinkt veel meer water! Geen plastic en gedaan met het dragen van zware pakken water. Wat zijn wij blij dat we dit hebben gedaan. En wat jullie SERVICE betreft is gewoon TOP!!! Ik blijf met plezier over jullie praten. Blijf zo verder doen! »

Frans, Ninove
Dit is de BESTE investering sinds jaren. Ik raad het iedereen aan. Je drinkt veel meer water! Geen plastic en gedaan met het dragen van zware pakken water. Wat zijn wij blij dat we dit hebben gedaan. En wat jullie SERVICE betreft is gewoon TOP!!! Ik blijf met plezier over jullie praten. Blijf zo verder doen!

« Ik gebruik al jaren een BestWater systeem en ben er uiterst tevreden van »

Alfons, Broechem
Ik gebruik al jaren een BestWater systeem en ben er uiterst tevreden van

Uw vragen

  • Wat onderscheidt BestWater van andere waterfilters?

    Het grote verschil is dat het BestWater-filter het meest complete filter is, in die zin dat het binnen hetzelfde systeem alle stappen doet die nodig zijn voor de reproductie van water zoals men het vind in de natuur. Deze fasen zijn: de filtratie, de remineralisatie, de dynamisatie en de vitalisatie

    De markt voor waterfilters biedt u een groot gamma van producten aan. Voordat u uw beslissing neemt, moet u altijd de elementen vergelijken die er toe doen: droogrest na filtratie / remineralisatie, membraankwaliteit van de omgekeerde osmose, waterpolariteit, de revitalisatie en dynamisatie van het water.

  • Waarom leidingwater filteren?

    Omdat het kraanwater een drinkbaar water is maar niet perfect is op sanitair gebied is. Zoals veel onderzoeken aantonen, bevat het nog steeds sporen van zware metalen, chemische moleculen waaronder pesticiden of geneesmiddelen waarvan de verschillende concentraties schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid.