fbpx

Particulieren

Heb je moeite met de gechloreerde smaak van je kraanwater? Ben je niet overtuigd van de kwaliteit van kraanwater voor je gezondheid? Ben je het beu om flessen water te kopen?

Bedrijven

Horeca, kinderdagverblijf, school, bedrijf, voedselwinkel? Met BestWater waterfilters bespaart u geld en geeft u schoon water aan uw klanten, studenten en personeel.

De geschikte waterfilter

Ons assortiment waterfilters laat ons toe om u een product aan te bieden dat precies aan uw behoeften voldoet. Familie, ondernemer, restaurant, school, kinderdagverblijf of winkel, geniet ook van zuiver en vitaal water.

« Dit is de BESTE investering sinds jaren. Ik raad het iedereen aan. Je drinkt veel meer water! Geen plastic en gedaan met het dragen van zware pakken water. Wat zijn wij blij dat we dit hebben gedaan. En wat jullie SERVICE betreft is gewoon TOP!!! Ik blijf met plezier over jullie praten. Blijf zo verder doen! »

Frans, Ninove
Dit is de BESTE investering sinds jaren. Ik raad het iedereen aan. Je drinkt veel meer water! Geen plastic en gedaan met het dragen van zware pakken water. Wat zijn wij blij dat we dit hebben gedaan. En wat jullie SERVICE betreft is gewoon TOP!!! Ik blijf met plezier over jullie praten. Blijf zo verder doen!

« Ik gebruik al jaren een BestWater systeem en ben er uiterst tevreden van »

Alfons, Broechem
Ik gebruik al jaren een BestWater systeem en ben er uiterst tevreden van

« Top product! Ons water is heerlijk! »

Guillaume, Schaerbeek
Top product! Ons water is heerlijk!

Uw vragen

 • Wat is de garantie van mijn BestWater-filter?

  De meeste van onze filters zijn gegarandeerd:

  • 30 jaar op de machine en zijn componenten
  • 5 jaar op het membraan en de tank
  • 2 jaar wettelijke garantie op kleppen en pompen

  Bekijk onze productfiches voor gedetailleerde informatie. 

 • Wat zijn de voordelen voor mijn gezondheid om BestWater gefilterd water te drinken?

  In vergelijking met leidingwater garandeert de BestWater-filtratie u zuiver water (zonder pesticiden, zware metalen, medicijnresten, hormonen, bacteriën, virussen, radioactiviteit, nanodeeltjes, chloor, …) die zwak gemineraliseerd is (droogrest aan 28 mg / L)

  In vergelijking met plastiek flessenwater, garandeert de BestWater filter u water zonder microplastics en een correcte droogrest.

  In vergelijking met leidingwater en waterflessen, drinkt u water die gestructureerd en gevitaliseerd is in plaats van water die ‘dood’ is.

  Al deze verschillen samen: puur, zwak gemineraliseerd, gevitaliseerd en gestructureerd water, zullen het water dat u drinkt efficiënter maken in de functies die uw lichaam vervult. U zal het risico ook verminderen van ziektes te krijgen die gelinkt zijn aan het drinken van niet zuiver water.