fbpx

Particulieren

Heb je moeite met de gechloreerde smaak van je kraanwater? Ben je niet overtuigd van de kwaliteit van kraanwater voor je gezondheid? Ben je het beu om flessen water te kopen?

Bedrijven

Horeca, kinderdagverblijf, school, bedrijf, voedselwinkel? Met BestWater waterfilters bespaart u geld en geeft u schoon water aan uw klanten, studenten en personeel.

De geschikte waterfilter

Ons assortiment waterfilters laat ons toe om u een product aan te bieden dat precies aan uw behoeften voldoet. Familie, ondernemer, restaurant, school, kinderdagverblijf of winkel, geniet ook van zuiver en vitaal water.

« Top product! Ons water is heerlijk! »

Guillaume, Schaerbeek
Top product! Ons water is heerlijk!

« Sinds we BestWater hebben, is water drinken een echt plezier. Het reinigt het lichaam en het heeft een goddelijke smaak. Ik die niet al te veel het verschil tussen de verschillende waters smaakte, het is mij nu onmogelijk om kraanwater te drinken. »

Diane, Nil-Saint-Vincent
Sinds we BestWater hebben, is water drinken een echt plezier. Het reinigt het lichaam en het heeft een goddelijke smaak. Ik die niet al te veel het verschil tussen de verschillende waters smaakte, het is mij nu onmogelijk om kraanwater te drinken.

« Dit is de BESTE investering sinds jaren. Ik raad het iedereen aan. Je drinkt veel meer water! Geen plastic en gedaan met het dragen van zware pakken water. Wat zijn wij blij dat we dit hebben gedaan. En wat jullie SERVICE betreft is gewoon TOP!!! Ik blijf met plezier over jullie praten. Blijf zo verder doen! »

Frans, Ninove
Dit is de BESTE investering sinds jaren. Ik raad het iedereen aan. Je drinkt veel meer water! Geen plastic en gedaan met het dragen van zware pakken water. Wat zijn wij blij dat we dit hebben gedaan. En wat jullie SERVICE betreft is gewoon TOP!!! Ik blijf met plezier over jullie praten. Blijf zo verder doen!

Uw vragen

 • Waarom moet ik mijn onderhoud doen en wat wordt er gedaan tijdens het onderhoud?

  Uw onderhoud is vereist om uw garantie te behouden en de membraan van uw omgekeerde osmose te preserveren.

  De meeste van onze filters vereisen een jaarlijks onderhoud door één van onze techniekers. Tijdens het jaarlijkse onderhoud worden de volgende acties uitgevoerd:

  • Vervanging van de voorfilters om het water goed te blijven filteren voordat het het membraan van de omgekeerde osmose bereikt, die fragieler is. Hiermee kunt u uw 30 jaar garantie behouden.
  • Wij controleren de druk van uw tank om te zorgen dat u altijd genoeg druk hebt.
  • Wij controleren de waterparameters om zeker te zijn dat alles in orde is.

  Om de 3 jaar vervangen we, naast het jaarlijkse onderhoud, de HE-module zodat.