fbpx

Particulieren

Heb je moeite met de gechloreerde smaak van je kraanwater? Ben je niet overtuigd van de kwaliteit van kraanwater voor je gezondheid? Ben je het beu om flessen water te kopen?

Bedrijven

Horeca, kinderdagverblijf, school, bedrijf, voedselwinkel? Met BestWater waterfilters bespaart u geld en geeft u schoon water aan uw klanten, studenten en personeel.

De geschikte waterfilter

Ons assortiment waterfilters laat ons toe om u een product aan te bieden dat precies aan uw behoeften voldoet. Familie, ondernemer, restaurant, school, kinderdagverblijf of winkel, geniet ook van zuiver en vitaal water.

« Ik gebruik al jaren een BestWater systeem en ben er uiterst tevreden van »

Alfons, Broechem
Ik gebruik al jaren een BestWater systeem en ben er uiterst tevreden van

« Dit is de BESTE investering sinds jaren. Ik raad het iedereen aan. Je drinkt veel meer water! Geen plastic en gedaan met het dragen van zware pakken water. Wat zijn wij blij dat we dit hebben gedaan. En wat jullie SERVICE betreft is gewoon TOP!!! Ik blijf met plezier over jullie praten. Blijf zo verder doen! »

Frans, Ninove
Dit is de BESTE investering sinds jaren. Ik raad het iedereen aan. Je drinkt veel meer water! Geen plastic en gedaan met het dragen van zware pakken water. Wat zijn wij blij dat we dit hebben gedaan. En wat jullie SERVICE betreft is gewoon TOP!!! Ik blijf met plezier over jullie praten. Blijf zo verder doen!

« Top product! Ons water is heerlijk! »

Guillaume, Schaerbeek
Top product! Ons water is heerlijk!

Uw vragen

 • Waarom leidingwater filteren?

  Omdat het kraanwater een drinkbaar water is maar niet perfect is op sanitair gebied is. Zoals veel onderzoeken aantonen, bevat het nog steeds sporen van zware metalen, chemische moleculen waaronder pesticiden of geneesmiddelen waarvan de verschillende concentraties schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid.

 • Waarom moet ik mijn onderhoud doen en wat wordt er gedaan tijdens het onderhoud?

  Uw onderhoud is vereist om uw garantie te behouden en de membraan van uw omgekeerde osmose te preserveren.

  De meeste van onze filters vereisen een jaarlijks onderhoud door één van onze techniekers. Tijdens het jaarlijkse onderhoud worden de volgende acties uitgevoerd:

  • Vervanging van de voorfilters om het water goed te blijven filteren voordat het het membraan van de omgekeerde osmose bereikt, die fragieler is. Hiermee kunt u uw 30 jaar garantie behouden.
  • Wij controleren de druk van uw tank om te zorgen dat u altijd genoeg druk hebt.
  • Wij controleren de waterparameters om zeker te zijn dat alles in orde is.

  Om de 3 jaar vervangen we, naast het jaarlijkse onderhoud, de HE-module zodat.

 • Wat is de garantie van mijn BestWater-filter?

  De meeste van onze filters zijn gegarandeerd:

  • 30 jaar op de machine en zijn componenten
  • 5 jaar op het membraan en de tank
  • 2 jaar wettelijke garantie op kleppen en pompen

  Bekijk onze productfiches voor gedetailleerde informatie.